a

Η FIS COURIER

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το Μάιο του 1989,  στην Αθήνα,  με αντικείμενο τις ταχυμεταφορές εντός του Νομού Αττικής.

Πολύ γρήγορα διακρίθηκε στον τομέα των ταχυμεταφορών  για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την οργανωμένη δουλειά της. Επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ισχυρό και αξιόπιστο Επαρχιακό δίκτυο που παρείχε κάλυψη σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

Στη διάρκεια του χρόνου διαπιστώθηκε η ανάγκη κάλυψης όλων και των πλέον απομακρυσμένων σημείων. Η εταιρεία μας για να ανταποκριθεί και να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας σε όλη την επικράτεια, σύναψε τις κατάλληλες   συνεργασίες με την ACS AEE και πλέον μπορεί να εγγυηθεί υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε σημείο της χώρας,  με ένα εκτεταμένο δίκτυο 350 καταστημάτων και με online επικοινωνία.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η F.I.S COURIER είχε ανοδική πορεία και δημιούργησε μια οργανωμένη, φερέγγυα και  αποτελεσματική μονάδα με γνώμονα, την ικανοποίηση των αναγκών της πελατείας της. Στηριζόμενη σε σύγχρονες μεθόδους management, απόκτησε ένα εξαιρετικά ειδικευμένο προσωπικό, ένα στόλο από μηχανές και αυτοκίνητα. Επένδυσε στις νέες τεχνολογίες και διαθέτει πλέον τα εργαλεία που της επιτρέπουν να εξειδικευτεί στην δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της «νέας αγοράς» που αναδύεται και απαιτεί ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα.

Κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη σημαντικών εταιριών όλα αυτά τα χρόνια και οι συνεργασίες μας είναι πολυετείς. Τράπεζες, μεγάλοι Ιδιωτικοί Όμιλοι, Κρατικοί Οργανισμοί, Ασφαλιστικές εταιρίες, Αθλητικές Ομοσπονδίες, Εκδοτικές εταιρίες, Βιομηχανίες, Χρηματιστηριακές, Καπνοβιομηχανίες, εταιρίες Συμμετοχών, Διαφημιστικές, Ναυτιλιακές, Super Markets, εταιρίες Γραφικών Τεχνών, Νοσοκομεία και επιχειρήσεις στο τομέα της Υγείας, Εμπορικές εταιρίες, Τουριστικές, εταιρίες ηλεκτρονικού Εμπορίου, Αυτοκινητοβιομηχανίες και άλλες, μας δίνουν κίνητρα για διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη.

Η F.I.S COURIER SERVICES

Με έγκυρες και αξιόπιστες συνεργασίες εξυπηρετούμε τις αποστολές σας και στο Εξωτερικό, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο της σε 297 Κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι πελάτες μας, είναι η μεγαλύτερη  διαφήμιση της εταιρίας μας για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.  Η εμπειρία  μας και το άριστο όνομά μας στην αγορά, μας επιτρέπουν να μπορούμε να εγγυηθούμε τις αποστολές σας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η πολυετής πείρα μας και η φροντίδα στη λεπτομέρεια κάθε αποστολής,  είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.  Σήμερα, πάνω από 650 γραφεία ανά την υδρόγειο εξυπηρετούν τις διακινήσεις σας.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ

Επωνυμία: «F.I.S COURIER SERVICES Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία».

Διακριτικός τίτλος: «F.I.S COURIER SERVICES Ι.Κ.Ε.».

Α.Φ.Μ:  800605090

Δ.Ο.Υ: Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Αρ. ΓΕΜΗ : 131790501000

Για τις σχέσεις της Εταιρείας με την αλλοδαπή χρησιμοποιούμε την επωνυμία:

«FIS COURIER SERVICES Private Company»

με διακριτικό τίτλο «FIS COURIER SERVICES P.C»

Α.Φ.Μ.:  800605090

Δ.Ο.Υ.:  Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση : Ασπασίας 21Α – Τ.Κ 14121 Ηράκλειο Αττικής

Τηλέφωνα : 210-2834111-333-555-777

Website : www.fiscourier.gr , e-mail : fiscourier@fiscourier.gr

ΕΥΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Η εταιρεία από την ίδρυσή της δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών, με κύριο αντικείμενο τη διακίνηση αλληλογραφίας, μικροδεμάτων και δεμάτων με κάθε μέσο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η δραστηριότητα της εταιρείας, σύμφωνα με την Στατιστική Ταξινόμηση των Κλάδων Οικονομικής Δραστηριότητας (ΣΤΑΚΟΔ-91) της ΕΣΥΕ, υπάγεται στον κλάδο 641 (Ταχυδρομικές δραστηριότητες).

Η εταιρεία ανέπτυξε και εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις ταχυμεταφορές.

( DN EN ISO 9001:2008).

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προτεραιότητα στον Πελάτη με Καθοδήγηση από τους Ανθρώπους μας και Κίνητρο την Καινοτομία.